fredag 28 maj 2010

smågodis för en femma tack...

jaaaa nu har ja ju samlat på mej en del igen som jag vill delge =)

till å börja med så har jag i morse fått SOPPATORSK!!!!!!!! jajjamän ni läser rätt!!! skratta bara ja bjuppar på de mina vänner =) skulle tanka igårkväll när ja for från jobbet men hade alldeles för brott hem till samban trollen soffan å en kopp te, glömde totalt den tråkiga sysslan att tanka! i morse skulle ja ta bilen åka in till stan å träna lite........ åker förbi kvissle å hinner tänka faaaan ja har ju glömt att tanka..... DÅÅÅÅÅ börjar bilen hosta å dör slutligen..... precist efter rödlyset... jävla skit!!! som tur var så låg samban bakom så med ett leende på läpparna plockade han upp mej så ja fick åka hem igen å hämta dunken =) pinsamt!!!!! så nu när jag får ett sån kedjemail nästa gån där dumma frågan "har du någonsin fått bensinstopp" kommer så får ja skamset svara "japp!" tur iaf att de inte var rusningstrafik, man får ju se de positiva i allt å förstärka de bra bitarna hehe.

efter soppatorsk å träning så träffade ja stina, en mkt gammal kamrat som ja lärde känna när ja gick i nian. men vi har inte setts på ca 14 år å de var vansinnigt skoj å se henne igen =) även hennes lilla charmtroll på 2 år =)

VÄRLDENS BÄSTA KEVIN HAR FYLLT ÅR HELA 7 ÅR =)
de firade vi med tårta å kalas i två dagar. på söndagen kom lite kompisar å å myran å helena med familjer, på tisdagen kom hela familjen. när ändå myran å helena var här så passade vi på att ta en familjemidddag trevligt att ses lite allihopa, grillade gott å umgicks lite =)

FJÄLLTOMTAR
min syster från fjällen har även hon varit å hälsat på. hela familjen fjäll kom i söndags å stannade till onsdag. skönt faktiskt att få rå om dom lite =) syrran å jag avverkade vårruset, å syrran springer som vanligt för medaljen å ja för t-tröjan haha. blir så jävla trött på alla pajasar som startar i fel fålla........ man kan faaan inte starta i "springa fort fållan" om man går med stavar eller rullator... eller har en unge på 4-5 år hängandes i armen....... sedan när dom inte springer då går dom över hela jävla vägen så när man ska springa så får man springa i diket för att komma förbi!! pundhuven!! näää tacka vet ja tjejmilen, där startar folk i rätt grupp å ska man inte springa då håller man till höger å låter folk som springer hålla jämn fart i vänsterfilen. ohhh upprörande............

SJUKJOURNAL # 456
min sambo har ju sålt sin "bebbe" (MC:n) och för att ha ngt som låter att roa sej med så köpte han en cross..... mmmm skitglad åt de var ja ju inte......... menmen. hur som haver skona skaver som min kära kollega säger. vi skulle ta en sväng ja å samban ner till byn han på sin leksak å ja på min. när vi kommer en bit efter vägen mot nolby (vi ligger väl på en 60-70) så släpper framdrevet på djävelskapet!! vilket innebar att kedjan släppte å bakhjulet låste sej efter ca 15-20 m så släpper låsningen men då är de redan så stor svängning på djävelskapet så samban slängs av å rullar som ett bältdjur efter vägen ner i diket så de spräter kvistar å skit, landar i en kvarvarande snöhög tack å lov så snön yrde. kan ju säga att ja har nog sällan varit så lättad som när han rörde sej i snöhögen..... puh! efter en ambulansfärd me blåljus å traumateamet som väntade på akuten så blev resultatet i journalen spräkta revben å en pyspunka på lungan =) fick stanna kvar på sjukan till dagen efter å komma hem med en massa tabletter jippiekajej!! =)

tjaaaa nog om detta har säkert glömt en del men då återkommer ja väl.......
efter en myskväll me goaste killen min å hans kompis christoffer så e ja lite trött nu..... å inte ett dugg avis på samban å snäckan som campar med snäckans klass till i morron. dom ska kinesa i tält inatt å de e ju inte sommar direkt....... men de blir väl varmt i tältet å i sovsäcken men ändå, hemma bäst =D

take care
puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar