tisdag 7 juli 2009

oj oj oj kära nå´n..........

de var ju ett tag sedan de blev något inlägg här =)
snarare nästan en månad verkar de som oj oj bächt!
jaaa sedan sist så har väl midsommar varit, riktigt trevligt med goda vännerna harran rolle å deras lilla fin. de var god mat å lugnt å mysigt, harran skaffade mej en facebooksida så nu är även motståndaren eva häckandes på fuckface =). memlan å syster mallan kom förbi en sväng å deras moder så då blev de kubbtävling på midsommarkvälllen, resultatet har ja glömt.... förkylning på balansen, besiktat bilen, rastat vovven, jobba som en dåre, varit på dyket, tjaaaaa de e väl de hela i stora drag.

i torsdagseftermiddag så packade vi in familjen i bilen å styrde kosan till funäsdalen för att hälsa på min syster med familj. vi har ju aldrig varit upp dit å hälsat på dom så de var en resa som vi såg fram emot. de var varmt å soligt å lite blåst så vi slapp de satans sveorna. vi grillade å umgicks så de stod härliga till, badade hundarna, kollade in deras shop, jättefint, och åkte liften upp på funäsfjället. uppe på fjället tog vi en fika i toppstugan å kollade på den makalösa utsikten. sista turen med liften gick kl 16 å sedan stängde liften å promenad var de enda sätet att komma ner, men som tur var så hann vi me den sista liften å uppenbart var att liftgubbarna ville hem å knäcka en lördagsöl för far åt faaaan va fort de gick ner!!!! å liftgubben flinade från öra till öra när vi klev av (gubbfan). de var hektiska dagar men vansinnigt kul å träffa dom å se hur dom har de, jättefin utsikt helt fantastiskt.
jocke fick en bästis han me, mitt lilla gudbarn grim, koooolaste killen, han blev så rysligt glad när han fick se jocke å komma till honom. tack så mycket till ulle å fredde å moder å tom för min födelsedagspresent som ja fick =) kanon!!!! å tack för att vi fick komma upp å våldgästa lite =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar