fredag 17 september 2010

frk vims!

jaaa........... de e väl ja de då.......... är ja väl tvingad att erkänna!!
varje år så åker syster ullebull å ja ner till stockholm för att avverka tjejmilen.
så även detta år =) redan i vårast så satt ja på nätet å spanade efter tågbiljetter å hittade en natt biljett i första klass för en bra peng. satt väl där å kollade både dit å hem resa men bestämde mej för att avvakta med hemresan........ hem kommer man ju liksom alltid.
bokade resan dit, 2 biljetter. glad i hågen för kapet =)
dagen innan avresant till fjollträsk kom syster med tåget från fjällvärlden så ja passade på att hämta mina biljetter som ja bokat så att allt skulle vara klappat å klart tills vi skulle iväg (kan kallas lite resfeber men ja väljer att kalla de framförhållning)
på lördag kliver vi upp å gör oss klar samban kör oss till tåget......
väl på tåget sätter vi oss tillrätta på våra bokade fönsterplatser med bord, mkt nöjda =)
sedan kommer de två till som ska sitta vid vårat bord..... mm ok de får man ju ta de e ju plats för 4 liksom........ men när den 5:e kommer å vill sitta så tänker både syrran å ja "vafaaaan tänk om folk kunde hålla reda på vilken vagn dom ska in i å vilken plats dom ska sitta på.....!!!
alla vi slänger upp våra biljetter å säger detta är ju min plats, å detta är min! mmmmm fint vi är två som ska sitta i knät på varandra alltså!! men vid närmare titt på biljetten så har ja bokat våra biljetter till tåget nästa dag =)
som tur var fanns de lediga platser kvar så tack vare den snälla konduktören så fick vi åka med iaf........ =P inget fönsterbord visserligen men de gjorde inget för nu när vi satt bredvid varandra så kunde vi tissla å tassla lite ist... =)
i övrig så hade vi en mkt bra vistelse i den kungliga huvudstaden. vi var på shoppen åt god middag på fina restaurangen bodde på hilton å inte får vi glömma den årliga jättestruten med glass som skall inhandlas i gamla stan =)
ja just ja vi sprang ju en mil också, svettigt! puh
å som ytterligare en årlig tradition så svor ja att ja ska fantamej träna till nästa år.....

puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar