fredag 17 september 2010

tjena hej!

nu var de sådär sjukt länge sedan ja hörde av mej igen...... men de betyder inte att ja tycker mindre om er för de..... =) snarare att ja har haft massor att göra å när ja haft en stund att göra "onyttiga saker" så har orken trytit.

sommaren har ju gått alldelens för fort som vanligt jag är så nöjd med väder å allt. de första två semesterveckorna tillbringade ja me att röja på olika ställen.... ni vet garage garderober förråd osv. denna totalröjning resulterade i 16 sopsäckar å en massa annat kolijox.
som tur var så kom min snälla pappa med släpvagnen (å bil med dragkrok framförallt) å lastade på å for till tippen. tack så massor goaste pappa för hjälpen ovärderligt!! så tiden ja härjat i div utrymmen var jättehärlig, så skönt att äntligen få de gjort å frigöra en massa utrymme så ja kan spara på mej ny skit =) (till min sambos stora förtjusning hehe)

i övrigt blev de en del promenad lite bad å massor av sooooool god mat å skön å välbehövd ledighet.
vi var till kolmården också kollade på alla djuren framförallt på delfinerna å lejonen.
vi hade fått den stora äran att låna lillasvärmors kamera, å viiiiilken fin å härlig kamera (vill haaa) ja knäppte ca 800 kort!! joooofaaan de e sant!! oförglömligt ska de ju vara att vara på semester å massor av bilder har vi nu att värma oss i vinterkylan med. stooort tack för lånet svärmor!

en annan stor händelse var väl att samban fyllde göbbe! å de firades ju som sej bör me kalas å kakor........ typ =) en lång mkt trevlig dag med många å hjärtliga besök =)

å¨nog skulle det ha varit bra skönt med ett par veckor till?!?!?! vädret får gärna vara hur som helst men ja behöver mer semester =) samban den fisen drog av typ 12 veckor i år igen.... mmm men de var han nog värd ; )

puss hej


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar