måndag 26 januari 2009

här händer de saker =)

sedan sist så har de hänt saker på klokkis minsann. rallemannen har hunnit med att fylla 15 år....... de var ju inte så fasligt länge sedan han hade blond pottfrisyr å sprang på dagis å gömde strumporna i sandlådan å bet sina dagiskompisar när dom inte förstog hans galimatiasspråk...... tjohej va tiden går =)

den andra saken som hänt här är att våran stoooora son pierre har skaffat egen lya =)
gissa om han tycker de e underbart =) så nu har han äntligen fått användning för alla "braatthanärmanflyttarhemifrånsaker" som han fått i födelsedagspresent å julklapp senaste två åren. i stort sett finns nu en komplett uppsättning bohag, lite småsaker å köksbord å stolar som fattas bara =)

å som grädde på moset så kom min syster med familj från fjällen å hälsade på idag, så nu har jag äran att få mysa med mitt gudbarn medans syster å hennes sambo är å äter en gomiddag å ska se en bio =)

sist men inte minst så pratade jag med min lillasyster på ön å vi ska dit hela stora familjen på middag på fredag tacos lät de som riiiiktigt gott, då ska vi fira lillkussen som fyllde ett år den 17/1 men då hade vi sjukstuga här så vi kunde inte komma.

en sak till förresten som ja bara måste berätta, kevin har lärt sej att åka slalom å susar i backen som han aldrig gjort annat, så numer vill han inte heta kevin utan alberto tomba hahaha!!! han är för go lillhjärta mitt

jag har tagit lite nya foton men ja hittar inte kameran just nu så ja återkommer i den frågan =)

hörs snart
pyss

5 kommentarer:

  1. Tjoho! Grattis till Pierre! När är det inflyttningsfest? :-)

    Hälsa Alberto och resten av småtrollen, så ses vi på fredag! :-) kram!

    SvaraRadera
  2. Hej svejs! Nu får jag lite presationsångest, båda stora- å lillasyster bloggar. Men det är jättekul att få ta del av era bloggar och följa vad som händer på klokis å på Ö:n. En kram till er alla från oss alla.
    KRAM från mellansyster på Ö:n

    SvaraRadera
  3. jaa när blir det inflyttnings fest???

    stort grattis till pierre :P!

    det ska bli jätteroligt på fredag!!!

    SvaraRadera
  4. Hej "mellansyster" roligt att du tittar in här i min lilla vrå. börja blogga du me de e jätteroligt!! skulle vara roligt att höra å se bilder hur de går me hockey å allt annat =)kramar till er me

    SvaraRadera
  5. Ah, nu är jag med och läser också!

    SvaraRadera