torsdag 19 mars 2009

Äntligen........

har jocke me snusen släppt datorn...........

hur har ni haft de sen sist?? de var ju ett herrans tag sedan ja bloggade ser ja.
anledningen till de är att ja legat i soffan (å sängen, växlat lite där) me feber å infektion i en hel jä...la vecka å skaffat mej liggsår på diverse håll.... men nu en pencillinkur senare är man me på banan igen =)

känns som att de e fler än vi i vår familj som e ständigt sjuka, tycker folk till höger å vänster har förkylning magsjuka osv. nu senast idag hörde ja att min lilla systerson AJ haft så mycket som 40 graders feber i veckan stackars lillakille, som tur är så e de på väg nedåt för honom men han ligger fortfarande på 38 grader så krya på dej gubben.

någon sa till mej för ett tag sedan att det var som att läsa sjukjournaler att läsa min blogg hahaha!!!

tjjaaa inget spec har väl skett å hänt sedan sist va ja kan komma på, jaaa lilla svärmor å svärfar for till thailand i söndags på en tvåveckorssemester å ja e inte ett DUGG avis...... näääädå...... hade ja hetat pinoccio nu å varit gjord av trä så hade min näsa växt i 220 knyck rakt ut å pekat hål på våran tv å då hade min sambo kommit springande för att kolla till en av sina käraste ägodelar hahaha då kanske ja hade fått lite stryk mmm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar