tisdag 3 mars 2009

well well well........

nu var de ett tag sedan sist igen....... kan väl inte påstå att de hänt ngt revolutinerande alls, var på möte i går me misslyckat resultat tyvärr, så me ett antågande inferno på gång så känns de som ludd i min skalle å massor av tankar cirkulerar..... men dom hänger sällan ihop å bildar något radikalt....... skulle gå ut å skotta lite snö så helt logiskt tar jag med mej bilens nya skattekvitto å sätter dit de snyggt å prydligt på nummerplåten å går sedan in igen..... tjaa nu förstår ni hur ja har de hahaha.

soooooooooorg (stoooor)
för många år sedan så fick jag en lampkupa i glas sån man har på toan av mammsen å pappsen, jättefin me blommor, den har jag släpat me mej när jag flyttat (x4) sedan ja fick den. men nu helt bara sådär så ramlade den ner i handfatet å ja lovar ett de var en miljon bitar å flisor överallt i badrummet....... så min sorg e stooooor för den betydde mycket för mej. snyft å buhuuu!!!

i söndags var de inventering för hjärtat på tjårran, 4 ggr per år ska allt räknas =) efter de så blev vi bjudna på middag hos MM köttfärslimpa å potatis tokgott å barnen lekte å spelade bandy så svetten lackade. även papporna fick utmaningen att vara me å jag tror dom förlorade matchen haha.

i morse fick vi en överraskning iaf!! snäckan hade en kompis som kinesade över inatt å klockan 8.15 i morse så kom dom in med frukost på säng =) macka å oboy hade dom fixat, fina tjejjer
dom har varit ute å härjat som bara den först var dom i nolbybacken flera timmar, sedan var de tjejkväll minsann, i morse efter fikat på säng tar dom på sej slalomprylarna å åker ute på gården i slänten, antagligen hinner dom inte blinka förrän dom e nere hahaha. å bandy spelade dom på gården tills att P´s mamma L kom å hämtade dom för då bar de av till södra bergets backe premiär för snäckan där roligt för henne.

snart kommer rallisen hem, han sitter på bussen nu å landar kl 6 härligt att få hem honom igen, man saknar liksom hans mummel å smygande runt hörnen här hemma när han e borta =) den kryptiska lilla mannen......

men nu ska ja sova en stund så ja orkar me natten ja har framför mej puh!

hör era tokfransar
pyss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar