lördag 11 april 2009

ohhhhhh

sicket väder de var idag =)
de blev besök av goa familjen L idag med lite pulkaåkning å korvgrillning i de fria i solen, me påföljande middag hemma senare å trevligt långt in på kvällen. dessutom fick samban igång haggan så jag fick susa iväg över e4an en sväng..... ajajaj va skönt de va å va go hon e på vägen mmmmmm just då var ja lite kär i henne ändå =)

men en fundering i de fria...... när ja e hemma på kvällen e man ju aptrött å både ja å samban somnar gärna före 23 nuförtiden, men när ja har jobbat natten e de faan lögn i helvete å sova..... i morse slocknade ja som en medvetslös när ja la mej å vaknade halv 11 å hade behov att göra ettan å hur ja än försökte så gick de inte att somna om de var bara att se sej besegrad å kliva upp å sedan var de ju så kört så att somna om.... så här sitter jag på natt nummer 2 å har sovit 2,5 timme!! ja som e trött JÄMNT känns de som kan fan inte sova på dagen när man får..... OOOverkligt!!

i morron ska vi till proppsvängen på middag. ska bli riktigt trevligt å träffa alla igen de var ett tag sedan känns de som. Jezzi m familj kommer hon me å lillebror hoppas ja.....
sedan har ja hört rykten om att PÅSKHAREN kommer minsan inte till mej för ja fick ett paket av min familj idag ja =) ett jättefint halsband som barnen å samban inhandlat till mej =)

vi hörs något din gamla raggsocka
pyss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar