fredag 18 september 2009

suck suck suck.......

va e de me västernorrlänningarna idag? kan de vara de fantastiska vädret som dimpt ner som en jävla surdeg? folk e sura tvära gnälliga å ............jaaa ja vet inte vad men en trevlig dag på jobbet har denna dagen inte handlat om iaf. någon hade en teori om att de kunde vara slut på pengar å helg å så kan de kanske vara men nån borde väl ha en unge eller två å fått barnbidraget idag å kunna vara lite trevlig men NEJ!!!! jävla surputtar!!
de var så vansinnigt skönt att få logga ut å gå hem..... men nu ska ja ju tillbaka snart så den glädjen varade inte så länge men ja håller en tumme att dom blitt på bättre humör tills ja kommer tillbaka...

en sak som däremot var trevligt var att ja träffade min lillalillasyster idag, lika trevligt jämnt. hon hade på förslag att vi skulle ta en systermiddag snart å de tycker ja var ett aldelens utmärkt förslag. hon räknade lite snabbt å de var nog 1,5 år sedan sist så de e verkligen dax nu.... så nu ska vi slipa på ett datum å sedan blir de middagskalas =)

nääää nu piper tassen...... tror han vill gå till skogen å releasa en brunbjörn =)

pyss å trevlig helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar